Wie is eigenlijk Dan Bilzerian?

0
142

Dan Bilzerian, 36, is een professionele pokerspeler die de bijnaam “Instagram’s Playboy King” heeft gekregen dankzij zijn waanzinnige foto’s en videos van mooie vrouwen en veel geld.

Bilzerian werd geboren in Tampa, Florida, in 1980 aan de corporate overnamespecialist Paul en zijn Stanford lieveling Terri Steffen. Hij heeft een broer genaamd Adam, die ook een pokerspeler is, en beide zonen kregen een trustfonds van hun vader. Dan besteedde uiteindelijk een derde deel van zijn trustfonds aan de borgtocht van zijn vader toen hij in de gevangenis zat wegens schendingen van de schendingen van de effecten en belastingwetten.

Van afbeeldingen van jachtpartijen en dure auto’s tot geweren en zijn schattige kat Smushball, wordt Dan altijd afgebeeld omringd door een groepje schaars geklede vrouwen. Een video die op nieuwjaarsdag werd geplaatst, toonde zijn exotische levensstijl en pakte miljoenen weergaven van jaloerse fans.

De playboy woont in de heuvels van Hollywood, maar heeft ook huizen in Los Angeles en San Diego en zou $ 100 miljoen (£ 63 miljoen) waard zijn. Sommigen hebben zijn beweringen dat hij deze rijkdom via poker verdiende in twijfel getrokken.

Onlangs kreeg hij te maken met een woedende reactie op een hot tub-post op Internationale Vrouwendag, waar hij werd omringd door vier gedeeltelijk geklede vrouwen en op het punt stond een maaltijd op de topless achterkant van een vijfde te nuttigen. Ook heeft hij wel eens agressieve uitspraken gedaan waar dan vervolgens veel om te doen was.

Gezien zijn lichamelijke conditie is het geen verrassing dat Dan in 2000 begon aan het Navy SEAL-trainingsprogramma. Hij heeft het uiteindelijk niet afgemaakt en werd eruit gezet vanwege een “veiligheidsovertreding op de schietbaan”. Wel houdt hij nog steeds veel geweren in huis en beweert dat zijn grootste angst is dat er een inbreker zijn huis binnenkomt en hij niet weet welk geweer hij moet kiezen om de inbreker neer te halen.

Vond u deze informatie handig? Vul dan uw naam en email in om wekelijks informatie te ontvangen! Uw privacy zal gerespecteerd worden.

Naam

Jouw email

SHARE
Next articleTransfers centre – live